Καλώς ήρθατε στο κακό ξύλο!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπαίνετε με δική
σας ευθηνή και για οποιαδήποτε αλλοίωση συμπεριφοράς εμείς δεν εχουμε καμία ευθύνη..

:P
Ζητούμε ένα μεγάλο συγγνώμη διότι σε ορισμένα από τα βίντεο μας υπάρχουν διάφορες κακές λεξούλες…. Και επειδή εμείς δεν βρήκαμε μπιπ να βάλουμε.. σας παρακαλούμε κάθε φορά που ακούτε μια κακή λεξούλα να βάζετε εσείς ένα… μπιιιιιιπ (!)

Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

Ρε Δάκη πες και κανά ανεκδοτάκι..

Καλά θα σας πω…

Ο παπάς τα είχε με την γυναίκα του καντηλανάφτη και αυτός για εκδίκηση έκλεβε το λάδι της εκκλησίας. Μια μέρα ο παπάς πάνω στον άμβωνα βλέπει τον καντηλανάφτη να κλέβει το λάδι και του φωνάζει: - "Βρε `συ γιατί κλέβεις το λάδι;" Τίποτα ο καντηλανάφτης καμία απάντηση οπότε ο παπάς του ξαναφωνάζει αλλά αυτός ατάραχος συνεχίζει τη δουλειά του. Τα πέρνει ο παπάς κατεβαίνει κάτω και του λέει: - "Καλά ρε δε με ακούς;" - "Όχι παπά μου τίποτε δεν ακούγεται εδώ κάτω, να κάτσε εσύ εδώ κάτω να ανέβω εγώ εκεί πάνω να δεις." Ανεβαίνει ο καντηλανάφτης στον άμβωνα και φωνάζει στο παπά: - "Παπά γιατί πηδ.. την γυναίκα μου;" Κατεβαίνει κάτω και του λέει ο παπάς: - "Δίκιο είχες τίποτα δεν ακούγεται εδώ κάτω."


Για lookarete και αυτό...



Μια μέρα σε ένα αεροπλάνο που πήγαινε από Κρήτη στην Αθήνα: 1ος πιλότος: "Ωχ, μεγάλη καταστροφή!" 2ος πιλότος: "Τι, τι έπαθες;" 1ος πιλότος: "Χάλασε η μηχανή!" 2ος πιλότος: "Φτου. . Αλλά πρέπει να το πούμε και στους επιβάτες." 1ος πιλότος: "Ναι, αλλά μαλακά- μαλακά." 2ος πιλότος: "Έχω μια ιδέα." Πέρνει το μικρόφωνο και λέει σε στυλ κρητικής μαντινάδας: - "Εχάλασε η μηχανή και τ` αεροπλάνο πέφτει." Και ακούγετε από πίσω. - "Έλα έλα και τ` αεροπλάνο πέφτει."

χα χα χα!!!

Γελαστέ λίγο βρε τσάμπα είναι!!!

Περιμένω σχόλια σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ