Καλώς ήρθατε στο κακό ξύλο!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπαίνετε με δική
σας ευθηνή και για οποιαδήποτε αλλοίωση συμπεριφοράς εμείς δεν εχουμε καμία ευθύνη..

:P
Ζητούμε ένα μεγάλο συγγνώμη διότι σε ορισμένα από τα βίντεο μας υπάρχουν διάφορες κακές λεξούλες…. Και επειδή εμείς δεν βρήκαμε μπιπ να βάλουμε.. σας παρακαλούμε κάθε φορά που ακούτε μια κακή λεξούλα να βάζετε εσείς ένα… μπιιιιιιπ (!)

Κυριακή 22 Απριλίου 2007

Ο κλεφτοσυκάς και ο Κρητικός

Μια μέρα του καλοκαιριού, ένας Iταλός τουρίστας στη Κρήτη κοζάρει μια συκιά με κάτι μεγάλα και ζουμερά σύκα. Άδραται λοιπόν της ευκαιρίας και σκαρφαλώνει σ` ένα κλαδί της για να κόψει μερικά. Έλα όμως που ο Θεός αγαπάει μεν τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκοίρη. Νάσου λοιπόν ο μπαρμπα-Μανούσος και αρχίζει να του φωνάζει: - "Κατέβα κάτω μωρέ, διάολε τσ` αποπολειφάδι σου!". Ο Iταλός όμως με τα walkman στα αφτιά, δεν άκουγε τίποτα. - "Δεν ακούς μωρέ;" του λέει ο μπάρμπας και μπροστά στον κίνδυνο να του ρημάξει το δέντρο του ο κλεφτοσυκάς, του χώνει μια με τη μαγκούρα και τον γκρεμίζει καταής. Σκάει κάτω με δύναμη ο καημένος ο ιταλός και ημιλυπόθυμος ψελίζει: - "Aqua!Aqua!" Και τότε ο μπαρμπα-Μανούσος του αποκρίνεται: - "Αφού άκουες μωρέ, γιατί δεν κατέβαινες;"

(Το συγκεκριμένο ανέκδοτο θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε και σε βίντεο σε μερικές μέρες μέσα από την σελίδα μας!)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΛΟΡΕ